Burnout motoren codename Davis onthuld

Misan
In september 2008 zal Criterion Games de Davis update uitbrengen voor Burnout Paradise waarin het mogelijk zal zijn om gebruik te maken van motoren. De update is nagenoeg gereed en is nu in de laatste testfase. De Davis update zal ongeveer tien uur aan gameplay toevoegen, waarvan het voornamelijk nieuwe dingen zijn en niet meer van hetzelfde.

Er zullen 70 nieuwe challenges bij komen waarvan de helft standaard Freeburn Challenges zijn. De rest zijn timed multipart challenges waar je een zo goed mogelijke tijd neer kan zetten en wheelies kunt maken en op je achterwiel kan blijven rijden, aangezien je natuurlijk voor het eerst op een motorfiets zit.


Naast motorfietsen krijg je een nieuwe kaart van Paradise City met tal van wegen voor motoren vergelijkbaar met de huidige Burning Routes, genaamd Burnout Rides. Deze Burnout Rides belonen spelers die de stad goed kennen. Naast de huidige snelste tijden in de straten van Paradise City kun je snelle tijden zetten in de 64 straten van Paradise City met de motor.

Met deze update zullen voor het eerst in de geschiedenis van Burnout motoren door de straten van Paradise City scheuren. Criterion heeft aangegeven dat ze Burnout dit jaar drastisch willen veranderen door te downloaden packs. Tot slot geeft Criterion aan dat ze volgende week bekend zullen maken hoe de dag- en nacht gameplay in zijn werk gaat.