Red Alert 3 beta binnenkort van start

Christophe (SpankmasterC)
Iedereen die zijn Red Alert 3 beta-code heeft geregistreerd (deze zit bij de PC versie van Command & Conquer 3: Kane's Wrath) heeft ondertussen een mailtje gehad van EA dat de Red Alert 3 beta binnenkort los zal branden.

De beta is inmiddels al begonnen binnen het EA Friends & Family programma, een semi-afgesloten groep van enkele honderden familieleden en vrienden van EA medewerkers die als voorhoede zullen kijken of de beta in afdoende staat is om aan het publiek te geven.

Voor de beta zal gewerkt worden met een "first come, first serve"-systeem, dat betekent dat des te eerder je de beta-code geregistreerd hebt, des te eerder je in de beta zal zitten. EA stelt ons in ieder geval gerust, heb je de code binnen enkele weken na het uitkomen van Kane's Wrath geactiveerd dan is de kans zeer groot dat je in de eerste groep zult zitten, daarna zullen er wekelijks (misschien zelfs vaker) nieuwe activaties de deur uit worden gedaan.

Red Alert 3 wordt 31 oktober verwacht op de PC en Xbox 360, een PlayStation 3-versie is ook aangekondigd maar wanneer deze zal verschijnen is nog onduidelijk.