Soul Calibur IV toont een nieuwe vechter

Stefan (Nebo)
Soul Calibur IV geeft ons naast de oude vertrouwde vechters een hoop nieuw lekkers. Vooraanstaand zijn natuurlijk Darth Vader voor de PS3 en Yoda voor de Xbox 360. Vandaag is de nieuwste vechter uit de game geïntroduceerd, genaamd Algol.

Algol is een machtige koning van een eeuwenoude beschaving. Zijn rechterhand gloeit rood omdat hij daarmee de Soul Edge vasthoudt, in zijn linkerhand draagt hij de Soul Calibur die blauw licht uitstraalt. Daarnaast heeft hij tien verschillende wapens in zijn lichaam ingebouwd zitten en schijnt hij te kunnen vliegen; een zeer gevarieerde vechter dus. Het is nog even wachten tot 31 juli voor we met Algol los kunnen.






Tijdens de reïncarnatie van Soul Edge en SoulCalibur is er nog iets anders wakker geworden. De strijd tussen de twee zwaarden bereikt zijn hoogtepunt als de maker van de wapens zich in de strijd gaat mengen. Nightmare, in zijn ultieme vorm, wacht op Siegfried voor het ultieme gevecht. Simpel zal deze strijd niet worden nu ook Yoda en Darth Vader zich er in zullen mengen.