Knights of the Old Republic 3 in ontwikkeling bij BioWare?

Morthill
LucasArts is momenteel flink bezig met het ontslaan van medewerkers. Volgens de website Kotaku begon het bestuur woensdag met het stoppen van werkovereenkomsten en zijn er inmiddels meer dan 100 mensen ontslagen. Games als Star Wars: The Force Unleashed en en Fracture zullen geen last hebben van deze medewerkersopruiming, maar veel andere projecten zullen uitbesteed gaan worden aan derden.

Zo gaan er al sinds februari geruchten dat BioWare bezig is met de ontwikkeling van een Star Wars: Knights of the Old Republic MMORPG, geruchten die toen stevig de kop in werden gedrukt door Electronic Arts. Een aantal ontslagen werknemers was duidelijk niet blij om weggestuurd te worden en vertelde dan ook dat het waar is dat BioWare werkt aan KotOR3.

Daarnaast zou Traveller's Tales, het bedrijf achter de vele LEGO-games, ook bezig zijn met de ontwikkeling van nog een LEGO Indiana Jones-game. Verder zouden projecten als Star Wars: Battlefront 3 en een Lightsaber-game voor de Wii ook worden uitbesteed. Dit alles wordt uiteraard noch bevestigd, noch ontkend door LucasArts.