Multiplayer demo Sword of the Stars CE verschenen

koei
Om het verschijnen van de collectors Edition van Sword of the Stars te vieren hebben publisher Lighthouse Interactive en developer Kerberos Productions een nieuwe demo van het spel vrijgegeven, gemaakt van de laatste versie van de game.

Sword of the Stars: Collectors Edition is eerder deze maand al in de winkels verschenen. De Collectors Edition bevat het basisspel, samen met de add-on Born of Blood en losse upgrades die verschenen zijn. Naast het spel bevat het pakket exclusief bonus materiaal zoals concept art, video interviews en muziek, en een ruim 150 pagina’s tellend boek genaamd The Deacon’s Tale, een verhaal welke zich afspeelt in de wereld van Sword of the Stars.

In de demo van het spel kun je spelen als mens, Liir of Tarkas. De demo bevat twee maps waarop single- en multiplayercampagnes gespeeld kunnen worden, met een maximum van 150 beurten. Bij de demo kan ook een tutorial video pack gedownload worden welke nieuwe spelers snel met het spel bekend maakt.

Sword of the Stars is een 4X strategy game die een gewaagde 3D interface gebruikt. Het spel is een soort combinatie van Homeworld en Galactic Civilizations. Je kunt de demo downloaden vanaf de Lighthouse Interactive website