[Update] Army of two gratis DLC inhoud bekend gemaakt

koei
Electronic Arts heeft aangekondigd dat er vanaf vandaag een nieuw mappack te downloaden zal zijn voor Army of Two. Het Veteran map pack zal gratis te downloaden zijn voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Dit is mogelijk doordat Pontiac (een Amerikaans automerk) het map pack sponsort.

Het mappack bestaat uit twee nieuwe co-op missies en een nieuwe multiplayer map. De eerste co-op missie speelt zich af in een metrostation in Kiev, waarbij het hoofdkwartier van gevaarlijke militia gevonden en vernietigd moet worden. De tweede co-op map speelt zich af op het SSC-hoofdkwartier in Miami waar ze kunnen afrekenen met Dalton, de ex-baas van Rios en Salem. De nieuwe multiplayermap heeft de naam China Canal Lock meegekregen, wat waarschijnlijk al genoeg verklapt over de omgeving van deze map. De nieuwe maps zullen daarnaast beter kapot geschoten kunnen worden dan de standaard maps.



Army of Two is een game die draait om samenwerking. Samen met een buddy ga je de strijd aan tegen de terroristen die de wereld bedreigen. Om de eindstreep te halen zul je samen moeten werken zoals elkaar een richel op helpen of back-to-back een gevecht aan gaan waarbij beide spelers met de ruggen tegen elkaar om zich heen schieten.

Update 12:41

Ook heeft EA nog een filmpje van de Veteran Mappack gereleased.