Iwata denkt aan meer opslagruimte voor de Wii

Eke (Egamer)
Saturo Iwata, president van Nintendo, heeft laten weten dat hij een tijdje heeft nagedacht over een mogelijke uitbreiding van de opslagruimte van de Nintendo Wii. Al sinds de release van de Nintendo Wii komen er regelmatig klachten van ontevreden gamers binnen over de beperkte opslagruimte. Ook de komst van nieuwe Virtual Console- en WiiWare-games hebben een invloed op de toename van dat soort klachten. Veel gamers, die regelmatig de Virtual Console- en WiiWare-games downloaden, kampen met een ruimtegebrek en dat is een serieus probleem. Iwata hoopt binnenkort met een oplossing te komen:

Statistically speaking, it is true that there are a small number of customers who feel that the flash memory is too small, while many others find that they have plenty of memory. However, because this small number of people are none other than the most avid players, we know we have to review the best possible solution to eliminate their inconvenience.

Waarschijnlijk krijgen we meer te horen op de aankomende E3, die over enkele maanden plaatsvindt. Tot die tijd is het gewoon afwachten geblazen.