Firmware 2.20 laat je PS3 'st-st-stotteren'

Clipse
Enkele dagen nadat Sony de nieuwste update heeft gereleased voor hun Playstation 3, geven mensen aan dat er 'meer' problemen zijn bijgekomen, dan daadwerkelijk zijn opgelost.
Mensen uit de Amerikaanse Playstation forums geven aan dat de 2.20 update streamende MP4 video's laat 'st-st-sttoteren', waardoor het gewoon bekijken van video's bijna niet mogelijk is.
Verscheidene forum leden hebben al uitgesloten dat het aan de connectie ligt (Divx/XviD speelt wel af op een hoge bitrate). Mensen van Tversity hebben ook aangegeven dat het geen media server probleem is.
Een PS3 eigenaar heeft zelfs Tversity, Twonky Media en Nero Home Media getest en kwam bij alle drie op hetzelfde 'st-st-stotterende' conclusie.

Naast het MP4 probleem zijn er nog enkele andere problemen opgedoken. De 10x, 30x en 120x snelheden voor MPEG2 streams streamen maar 1/10 van de gebruikelijke framerate (Het gewoon afspelen van MPEG2 werkt nog wel gewoon). Daarnaast gaat het skippen van bepaalde stukken video niet zonder veel moeite.



...Heeft Sony hun eigen software uberhaupt getest?...