Microsoft ontnaait nu ook genaaide gamer

Morthill
Een kleine drie weken geleden kwam de situatie van Nathaniel in het nieuws. De arme jongen had zijn Xbox 360 vol met handtekeningen en artwork van de Master Chief opgestuurd naar Microsoft voor reparatie en kreeg hem schoon terug. Boos en teleurgesteld schreef hij een brief naar Microsoft en zocht tevens publiciteit om extra aandacht te vestigen op zijn situatie.

Twee weken terug liet Halo-ontwikkelaar Bungie zich al van zijn beste kant zien, door Nathaniel een flink pakket op te sturen met action figures, controllers, t-shirts, en een gesigneerde Master Chief helm. Nu was dit natuurlijk fantastisch, maar niet waar de jongen op uit was. Hij wilde weten waar het bij Microsoft mis was gegaan. Hoewel dat nu nog steeds niet bekend is, heeft hij ook van de reus uit Redmond een kleine vergoeding gekregen:

1 Xbox 360 console (alle originele handtekeningen, nieuwe artwork door Luke McKay, handtekeningen van het Xbox 360 team en handtekeningen van de bungie staf)
1 Xbox 360 faceplate (onder andere gesigneerd door Bill Gates)
Devil May Cry 4
Lost Odyssey
Rainbow Six Vegas 2
Gears of War
Kingdom Under Fire: Circle of Doom
2 ‘What’s Your Gamerscore?’ Bumperstickers
Xbox 360 CD-beschermhoes
Gesigneerde foto van Bill Gates

Hoewel Nathaniel nu eigenlijk nog steeds wil weten wat er is misgegaan met zijn systeem en of er nu dingen veranderd zijn binnen costumer support, heeft hij wel aangegeven heel erg blij te zijn met de vergoeding die hij in huis kreeg.