Geen Japanse voice-overs in MGS4

Kevin (KoosyNL)
Er is veel nieuws over Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots de laatste tijd. Zo weten we nu dat de releasedate 12 juni zal zijn, hebben we de boxart mogen aanschouwen en weten we dat er een MGS4 PS3 bundel zal komen. Nu is ook bekend geworden dat we in Europa niet kunnen genieten van de Japanse stemmen.

Kojima heeft laten weten dat de Japense versie van MGS4 geen engelse stemmen zal bevatten, en dat de Europese en Amerikaanse versie geen Japanse stemmen zal bevatten. De oorzaak: De Blu-ray zit vol.

"Unfortunately because of disc space, we don't have the space to include other languages, other voice over files for the respective versions. So the Japanese version's not gonna have English VO, and the North American and European versions won't have Japanese VO. "

Het ziet er naar uit dat Konami de blu-ray disk helemaal vol heeft gezet met sound. Er was al bekend dat ze door de blu-ray schijf, genoeg ruimte hebben om de sounds niet te hoeven compressen, wat er voor zorgt dat het geluid zeer scherp is. Veel Journalisten die een hands-on hebben gehad met MGS4, hebben al laten weten dat naast de graphics, de sound zeer indrukwekkend is.