Okami Wii: mooier, beter, leuker, geen nieuwe content

Christophe (SpankmasterC)
Christian Svensson, de vice-president Marketing bij Capcom, is begonnen met een underground media-offensief voor Okami voor de Wii.

Door op het forum van Capcom kleine beetjes informatie te geven hoopt Christian dat er een hype ontstaat rondom de game, waardoor deze via mond-tot-mond reclame bekend zal worden. Natuurlijk zijn wij hier bij FOK!games de kwaadsten niet en hypen we gezellig mee!

Christian maakt ons lekker met nieuws dat er binnenkort previewversies richting de media gestuurd gaan worden, samen met het uitgeven van meer informatie en screenshots. Verwacht echter geen nieuwe content, de game zal geen Special Edition of iets dergelijks zijn met meer levels. Toch schijnt er iets in de game te zitten waardoor het ook voor de eigenaren van de PlayStation 2 versie van de game interessant zal zijn om de Wii-versie te halen.

De controls schijnen in ieder geval goed te zitten, het wennen aan het gebruik van de Wii-mote als kwast duurt ongeveer 10 minuten, daarna schijnt het een ervaring te zijn die de PlayStation 2 doet verbleken.

Verwacht binnenkort dus meer informatie over deze game, lees in de tussentijd de recensie van de PlayStation 2 versie nog eens door om vervolgens de hype te verspreiden.


De Wii-variant zou er nog mooier uit moeten zien