[Update] DMC 4 demo vanaf morgen op Xbox Live en PSN

Niels (Rossdale)
Update 11:47 uur

Meldden we gisteren nog dat zowel Xbox 360 als PS3 liefhebbers vanaf vandaag konden gaan genieten van een demo van DMC 4, nu blijkt dit alleen voor de Xbox versie te gelden.
De mensen met een PlayStation zullen jammergenoeg nog een hele week moeten wachten op de demo, aangezien hij pas 31 januari op PSN zal verschijnen. De Engelstalige demo staat wel al op de Japanse Store, waar je met wat handigheid als Europese gamer ook bij kan komen.

Origineel bericht

Vandaag heeft Capcom te kennen gegeven dat we vanaf morgen kunnen genieten van de demo van Devil May Cry 4. De demo zal zowel op Xbox Live als op PSN verschijnen.

De demo zal meerdere gebieden uit de uiteindelijke game bevatten. Op deze manier wil Capcom ons de verschillende soorten omgevingen laten zien. Ook zal er een tutorial in de demo zitten, zodat ook de mensen die niet bekend zijn met de Devil May Cry serie snel aan de slag kunnen met Nero's Devil Bringer.

In de demo zal je het op kunnen nemen tegen Berial, de gigantische vuurdemoon welke al in enkele preview video's te zien was.