Win een nieuwe geluidskaart met de demo van Avencast

Morthill
Uitgever Lighthouse Interactive heeft aangekondigd dat ze in samenwerking met ontwikkelaar ClockStone Software en Creative een competitie starten met de demo van Avencast: Rise of the Mage. De demo van de game houdt namelijk bij hoe goed je bent in aanvallen, het ontwijken van schade en het doen van veel magische schade. Als je de demo uitgespeeld hebt wordt dit omgezet in een score van zogenaamde Fame Points.

Er zijn leuke prijzen te winnen voor mensen die demo onder controle hebben. Zo krijgen de vier beste spelers een Sound Blaster® XtremeGamer™ geluidskaart. De nummers 5 tot 9 krijgen een deck kaarten met Avencast thema. Je hoeft hiervoor niet daadwerkelijk in de top-9 te eindigen. De nummers 1 en 2 zijn namelijk de enige die zeker een prijs krijgen. De andere geluidskaarten worden verloot onder de top-20 en de kaarten onder de top-100.

Wat je moet doen om mee te doen is bijzonder weinig. Download de demo en competitietool hier, speel de demo helemaal uit en start de competitietool, zodat je score wordt meegenomen. Je kunt nog meedoen tot dinsdag 5 februari.