Groots Smackdown vs. Raw '08 toernooi

Niels (Rossdale)
Ontwikkelaar en developer THQ houdt in samenwerking met Gamestop een groot internationaal WWE Smackdown vs. Raw 2008 toernooi voor de Xbox 360.

Sinds de registratie, welke reeds in December 2007 begonnen is, hebben al zo'n 700 WWE SmackDown vs. Raw 2008 spelers zich ingeschreven om te strijden tegen internationale tegenstanders uit onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de rest Europa op Xbox Live.

Begin maart, zullen de top 4 spelers in elke regio doorgaan naar de regionale finales.
Een Europese finalist, een finalist uit het Verenigd Koninkrijk en twee Noord-Amerikaanse finalisten zullen dan nek-aan-nek strijden in de grote finale, welke gepland staat op het 6e Jaarlijkse THQ Superstar Challenge op 27 maart 2008. Deze wordt gehouden in de House of Blues in Orlando, Florida.

Op dit evenement zullen de finalisten niet alleen de gelegenheid krijgen om live tegen elkaar te spelen voor een groot publiek, maar zullen ze ook de gaming spotlight delen met een aantal van de top WWE supersterren die tijdens dit event aanwezig zullen zijn.

Maar wat valt er dan te winnen? Nou de winnaar van de grote finale wint tickets voor WrestleMania 24.

Lijkt dit je wat? Dan ben je nog niet te laat. Registreren voor de WWE SmackDown vs. Raw 2008 international tournament kan namelijk nog t/m 8 februari en kun je hier doen.

Mocht je het proberen dan wensen we je hierbij natuurlijk veel succes!