Man klaagt Microsoft en Bungie aan

Jaap (dikkedorus)
Het was elke dag wel in het nieuws: de Red Ring of Death en de krassen op de DVD's. Microsofts Xbox 360 kent nogal wat probleempjes, en de RROD is ondertussen een begrip geworden.

Randy Nunez uit Amerika kent de problemen maar al te goed. Toen hij eindelijk Halo 3 kocht, kreeg ook hij last van crashes en een vastlopende disc. Hij ging met zijn probleem naar Microsoft en Bungie, maar volgens Nunez is hij niet geholpen. Sterker nog, ze negeerden zijn probleem volledig omdat ze de problemen niet kenbaar hebben gemaakt aan het publiek, aldus Nunez.

Waar de meeste gamers gewoon hun frustraties uiten op Youtube of game sites, gaat Nunez een stapje verder. Hij eist van de twee bedrijven geen rectificaties, veronschuldigingen, reparaties of een bos bloemen, maar hij eist harde cash. Vijf miljoen dollar aan schadevergoeding, plus advocatenkosten.

De man denkt sterk te staan met zijn aanklacht, aangezien er veel meer mensen dezelfde problemen hebben, en refereert daarbij naar alle sites, blogs en websites die vol staan met posts van mensen die dezelfde problemen hebben.

Microsoft en Bungie hebben nog geen reactie gegeven.

edit: het is een class-action, dat er op neerkomt dat Nunez samen gaat werken met andere mensen die dezelfde problemen hebben.
Met dank aan tagforce