World of Warcraft blijkt ook nuttig in de praktijk

Christophe (SpankmasterC)
Hans Jørgen Olsen is een twaalf-jarig knaapje dat erg van World of Warcraft houdt. Of we ons hier nu zorgen over moeten maken is een andere discussie. Kleine Hans liep samen met zijn zusje door de prachtige Noorse wildernis, toen ze ineens oog-in-oog kwamen te staan met een groot en onvriendelijk rendier.

Het rendier kende geen manieren en begon zich erg agressief op te stellen tegenover Hans en zijn zusje, dus Hans deed wat Mr. T ook gedaan zou hebben: hij bracht zijn kennis van World of Warcraft in de praktijk om als edele jongeman zijn zusje te beschermen.

Hans begon te schreeuwen als een speenvarken om de aandacht van het rendier puur en alleen op zichzelf te richten, zodat zijn zusje kon ontsnappen. Deel 1 van het plan was dus geslaagd, ware het niet dat Hans nu zelf oog-in-oog stond met een wel erg geïnteresseerd en boos rendier. Hans herinnerde zich zijn Hunter in World of Warcraft, waarmee hij iedereen voor gek kon houden door neer te vallen en zijn eigen dood in scéne te zetten. Hans deed dit in de praktijk dus ook en wonder boven wonder: met succes! Het rendier kwam in de buurt om wat te snuiven, maar verloor na enige tijd toch de interesse.

En zo heeft World of Warcraft de levens, of in ieder geval flinke schade, gespaard van twee Noorse kinderen. Goed gedaan jongen!