Atlus komt naar de Xbox360 in de VS

Chris (afterparty05)
Hoewel Atlus niet heel erg bekend is in het Westen, is het bedrijf geroemd onder sommige groepen gamers voor de niche-markt games die het vanuit het Land van de Rijzende Zon naar ons toe brengt, zoals Shin Megami Tensei: Persona 3, Odin Sphere en natuurlijk de Trauma Center franchise. Vandaag heeft de Amerikaanse tak van Atlus bekend gemaakt dat het nog meer naar ons toe zal brengen, maar dan op de Xbox 360.

Atlus USA Executive Pivnicny zei erg blij te zijn met de status van officiele third-party publisher en kondigde gelijk twee games aan voor de Xbox 360 die in 2008 moeten verschijnen.

In Operation Darkness speel je aan het Europese front tijdens WWII en gebruik je magische krachten om Hitler's leger tegen te houden in een strategische RPG-setting.
Het spel Spectral Force 3, gemaakt door Idea Factory en in 2006 uitgekomen op de Xbox 360 in Japan, zal de eerste RPG zijn die naar het westen komt en bevat meer dan 50 uur gameplay in meer dan 150 missies, waarin je een huurling speelt die meer dan 40 unieke characters kan werven.


Gelukkig heeft Atlus USA nu wel een goede deal