Deze maand drie expansions voor Overlord

J (SocialDisorder)
De Nederlandse Triumph Studios hebben dit jaar de gemeen leuke Overlord uitgebracht. Met een legertje minions trok je de wijde wereld in om zoveel mogelijk dood en verderf te zaaien. De game deed het behoorlijk goed, en zal mede daarom deze maand uitgebreid worden met maar liefst drie Expansionpacks.

De eerste is getiteld "Raising Hell" en breidt de single player wereld van Overlord uit. De vijf koninkrijken zullen elk een nieuw level in de vorm van een hel krijgen die je kunt bereiken via een portaal. Hier zul je onder meer gevallen helden tegenkomen die je bovenwereldse koninkrijk van tirannie willen platleggen.

De "Challenge Pack" biedt zeven nieuwe multiplayer maps, waaronder "Capture the Maiden" en "Protect your Power". In deze laatste zul je je toren verdedigen tegen golf na golf van vijanden. Bovendien biedt deze pack ook nog eens de Legendary moeilijkheidsgraad voor de single player-campaign.

Deze twee packs zullen tegen betaling beschikbaar komen via XBL Marketplace, de prijs moet nog bekend gemaakt worden.

De "Split Screen Multiplayer Pack" zal echter gratis beschikbaar zijn en geeft toegang tot een offline split-screen multiplayer-mode en een nieuw co-op-level geven genaamd Rocky Race. Hierin moeten twee Overlords samenwerken om een Arch Rock Giant te stoppen.

De PC-versie zal deze uitbreidingen ook kennen, deze zullen in de loop van het komende jaar uitkomen.