Geruchten: God of War 3, Gears of War 2, Skies of Arcadia

J (SocialDisorder)
Als we de heer Quartermann van Electronic Gaming Monthly mogen geloven zitten zitten er drie vervolgen aan te komen op één iets minder bekende en twee bekende games.

Volgens de geruchten komt er een derde deel van God of War. Geen grote verassing, het einde was zo open als het maar kon, en de verkoopcijfers logen er niet om. Wat wel verassend is, is dat Santa Monica Studios van Sony momenteel al bezig schijnt te zijn met het nieuwe avontuur van Kratos, zijn eerste op de PS3. De game moet kerst 2008 te koop zijn.

Het vervolg op God of War is bijna net zo verassend als het vervolg op die andere GoW: Gears of War. Volgens de geruchten is Epic momenteel al bezig om de funderingen van de game te leggen, zodat Gears of War 2 kerst 2008 in de winkels kan liggen.

Opvallender is het gerucht dat Sega momenteel bezig zou zijn met een opvolger voor Skies of Arcadia. In deze RPG waarin je een luchtpiraat speelde, kon op weinig kopers rekenen, ondanks dat (of misschien doordat) hij op zowel de Dreamcast als GameCube uitkwam.