Kerstgezelligheid met Sam en Max

Astrid (lizardtattoo)
Begin november is het al weer tijd voor het eerste deel van een nieuw seizoen vol Sam & Max-afleveringen. Om je alvast een beetje op te warmen heeft TellTale een zestal screenshots en een trailer vrijgegeven.

In het tweede seizoen kom je natuurlijk een hoop oude bekenden uit het eerste seizoen tegen, maar er zijn ook allerlei nieuwe personages en nieuwe locaties toegevoegd. Ook nieuw is dat de NPCs zelfstandig zullen rondlopen in plaats van op een vast plekje op jou te wachten. Verdere vernieuwingen: Sam zal kunnen rennen, nieuwe mini-games, optionele hints als je vastzit en wide-screen support.






De eerste episode is op 8 november beschikbaar op GameTap voor Noord-Amerika en een dag later voor de rest van de wereld op de website van TellTale. Op 10 januari volgt episode 202 en vanaf dan volgt er iedere maand een nieuwe aflevering tot in april het vijfde deel het seizoen afrondt. Net als bij seizoen 1 kost een individuele episode $8.95, en het hele seizoen $34.95. Ook krijg je bij aanschaf van het hele seizoen ineens weer achteraf een DVD met alle afleveringen erop tegen verzendkosten thuisgestuurd.


(of bekijk de trailer op de officiële website).