[Update] Unreal Tournament III geen PS3-exclusive

Chris (afterparty05)
Update 14:40

Mark Rein heeft gezegd dat Unreal Tournament III ook gewoon op de Xbox 360 uit zal komen, ondanks eerdere 'aanwijzingen'. "We are going to release UT3 on Xbox 360 in 2008," aldus Mark Rein.

Originele bericht:

Er zijn een aantal aanwijzingen verschenen die er op lijken te duiden dat de Xbox 360-port van de tijdelijke PS3-exclusive Unreal Tournament III niet uit zal komen in 2008 maar geschrapt zal worden. Zo zijn er nog steeds geen
Xbox 360 covers te vinden op de officiele site van UT3 (terwijl dit wel het geval is voor de PC en PS3), en zei Mike Capps, president van Epic, in een interview met Game Trailers "Were just on PlayStation 3, so we get to focus on that platform."

Hoewel Mark Rein van Epic heeft gezegd dat de opmerking uit zijn context is gehaald, blijft het apart dat dit op deze manier gezegd is. Wellicht bedoelde Capps dat de focus van Epic op de PlayStation 3 ligt. Het is op dit moment onzekerheid troef omtrent UT3, niet alleen vanwege de exclusiviteit, maar ook omtrent de release-datum van UT3. Zo zou Midway hebben gezegd dat de game naar 2008 verschoven wordt, terwijl Epic volhoudt de game met de kerst te releasen.

De demo van Unreal Tournament III voor de pc kun je overigens via dit nieuwsbericht vinden.

Met dank aan Cyberia18 en zo-is-het voor het submitten van dit nieuws!