Zeven downloadbare PSP titels in 2008

Victor (Diablos79)
Sony Computer Entertainment America is bezig met het ontwikkelen van minimaal zeven nieuwe PSP spellen die beschikbaar zullen worden via de Playstation Store. Het zou hier gaan om drie actie spellen, twee muziek gebaseerde spellen, en nog één race en één schiet spel die allemaal intern worden ontwikkeld. Deze downloadbare spellen voor de PSP zullen ongeveer een derde tot een half keer zo groot zijn als een gemiddeld spel op UMD disc. Ze moeten zo’n twee tot tien uur speelplezier opleveren.

De Playstation Store is momenteel alleen bereikbaar voor Playstation 3 bezitters, maar volgend jaar zal deze ook benaderbaar zijn via de PSP en PC. De Playstation Store zal alternatieve spellen gaan aanbieden naast de bestaande spellen op UMD disc. Sony zal verder verschillende dingen gaan aanbieden voor de PSP via de Playstation Store, zoals PSone spellen, demo’s voor PSP-spellen, trailers, behind-the-scenes en interviews.

De Playstation Store voor de PC zal deze winter in de US worden gelanceerd, voor de PSP variant zal dit ergens in 2008 zijn.