[Update] PS3-versie Stranglehold vertraagd, UT3 ook?

J (SocialDisorder)
Zoals iedereen wel weet draait kerst om vrede op aarde, gezelligheid en warmte. Vandaar dat Epic de PS3- en PC-versies van de shooter Unreal Tournament 3 gepland had staan voor een release in november - december. Uitgever Midway maakte echter bekend dat de kerst er voor PS3-bezitters een stuk minder bloedrood-gekleurd uit zal gaan zien.

In de financiële presentatie van Midway werd namelijk bekend dat Stranglehold en Unreal Tournament 3 een klein beetje opschuiven in hun releases. Aangezien Midway in kwartalen rekent werden nieuwe data niet genoemd, maar Stranglehold zal nu in het vierde kwart van 2007 verschijnen, Unreal Tournament 3 zal in het eerste kwart van 2008 uitkomen.

[Update]
Mark Rein laat ons via het Unreal Tournament 3 forum weten dat Epic nog hard onderweg is om de game nog dit jaar af te ronden. Midway had tijdens de aandeelhoudersvergadering de morele en wettelijke plicht om mede te delen dat Unreal Tournament 3 wellicht vertraagd zou kunnen worden.

Tevens laat hij ons weten dat door de extra development-time de PC-maps die in eerste instantie onmogelijk leken op de PS3, nu wel mogelijk zullen zijn.

Bron