[update]Details Rock Band bundel + Character Creator-video

J (SocialDisorder)
In Europa zullen we er nog even op moeten wachten, maar de VS zal op 23 november Rock Band in de winkels krijgen. In de game kun je je eigen rockband samenstellen, en in je eentje of met maximaal drie vrienden on- en offline tekeer kunnen gaan op tracks als The Hand That Feeds van Nine Inch Nails, Enter Sandman van Metallica en Learn to Fly van Foo Fighters.

Er was veel onduidelijk over de bundel die verscheept zou worden, geruchten werden vooral gevoed door winkel-sites die een pakket als pre-order-item neerzetten. De uitgever van de game, MTV, werpt nu wat licht op de zaak. De bron is niet MTV zelf, maar een blogger in dienst van MTV, dus de informatie mag als betrouwbaar worden gezien.
De bundel zal verpakt worden met één drumkit, één microfoon, één gitaar en de game. De prijs van de set zal op $169,99 komen te liggen.

De PS3-versie van de bundel zal een draadloze gitaar hebben, de 360-versie zal een gitaar met snoertje in de doos hebben. Er zal een draadloze 360-gitaar komen, maar die zal niet direct bij launch beschikbaar zijn.

De PS2-versie zal eerder uitkomen dan verwacht, lange tijd werd er van uitgegaan dat deze ergens in 2008 het levenslicht zou zien, maar men heeft besloten om de game dit jaar nog uit te brengen. Ook voor de PS2-versie zal er een bundel uitgebracht worden met microfoon, drumkit en een draadloze gitaar. Deze bundel zal $159,99 gaan kosten en ligt 10 december in de Amerikaanse winkels.

[Update]
Hieronder kun je zien welke rock-looks je je karakter allemaal aan kunt meten.