Electronic Arts lanceert The Sims On Stage

Morthill
Als je na al die programma's als Idols, I wanna be a Popstar en The X Factor zelf ook wel eens in de spotlights wil staan, dan heeft EA sinds vandaag de oplossing voor je: The Sims On Stage. Het is een gratis site, alwaar je met behulp van beelden uit The Sims 2 filmpjes kunt maken, karaoke opnemen, gedichten voordragen, verhalen voorlezen en meer. EA ziet het als een prachtige manier om de creatieve geesten de vrije loop te laten.

"De Sims heeft al tijden een van de grootste, vriendelijkste en creatiefste community's ter wereld. Via The Sims™ On Stage kunnen we een nieuw groep mensen kennis laten maken met ons idee van plezierDe wereld van interactief entertainment is nu breder dan ooit, dankzij nieuwe, op internet gebaseerde technologieën. We vinden het geweldig om een nieuwe manier van plezier maken te introduceren met The Sims™ On Stage."

Aldus studioleider van het The Sims Label, Rod Humble.

The Sims On Stage is gebaseerd op de karaoke community SingShot Media. Deze werd in februari van dit jaar overgenomen door Electronic Arts. Wil je ook je creatieve kunsten vertonen op het internet, ga dan naar de site en toon je kunsten.