Messiah komt met Darklite-producten voor de PS3

J (SocialDisorder)
Messiah produceert games-gerelateerde producten. Vooralsnog concentreerden zij zich voornamelijk op Classic Gaming, door oude hardware te fabriceren met nieuwe techniek. Maar met hun twee nieuwste producten focussen ze zich op de nieuwste generatie gamers. Ten eerste is er de LightBar die je achterop je PS3 klikt en zo een blauwe gloed achter PS3 fabriceert. De intensiteit van de lichten is in te stellen, en met een schakelaar kun je de Lightbar aan zetten, uit zetten of instellen dat hij aan moet gaan wanneer de PS3 aanstaat.

Wat functioneler is hun andere accessoire: een afstandsbediening waarmee je zowel DVD- als BluRay-film bedienen. De afstandsbediening werkt net als een sliding phone: de belangrijkste functies als menu-bediening, play en pauze zitten op de buitenkant. Wanneer je de afstandsbediening open schuift krijg je toegang tot de geavanceerdere functies als het optie-scherm en het openen van het in-movie-menu. De knoppen zijn allen voorzien van een backlight, zodat ze ook in het donker te vinden zijn. De afstandsbediening werkt op een Lithium-Ion-batterij en wordt geleverd met een USB-oplaadstation.




Beiden zullen vanaf 25 september in de VS te koop zijn voor $29,99 per stuk. Of en wanneer deze twee naar Europa komen is onbekend.