Meer info betaalmodel Hellgate: London

Bernd (Retuobak)
We weten al enige tijd dat het multiplayer gedeelte van de action role-playing game niet zo is als dat van de concurrentie. Spelers kunnen namelijk een betaald abonnement nemen op dit multiplayer gedeelte. Vandaag werd bekend dat dit de speler 10 euro per maand gaat kosten.

Spelers die geen zin hebben in die 10 euro per maand kunnen nog steeds online spelen en hebben ook gewoon de mogelijkheid samen te spelen met anderen, items te verhandelen, zich bij gildes te voegen en te genieten van verschillende community features zoals voice chat en een vriendenlijst.

Wanneer je betaalt doet Flagship studios hier echter nog een schepje bovenop. De ontwikkelaar zal regelmatig nieuwe content gaan toevoegen aan de game waaronder nieuwe character classes, gebieden, monsters, items en raid content, game modes en extra slots voor characters en je stash. Daarnaast kunnen betaalde spelers zich niet alleen voegen bij gildes, maar kunnen ze deze ook starten. Ze kunnen zich ook ophouden in de gamewereld in eigen huizen.