Uwe Boll reageert fel op recensie [grof taalgebruik]

Maarten (Moart)
Regisseur Uwe Boll is weer eens lekker op dreef. De mannen bij Wired waren naar de premiere van Postal geweest en lieten in een recensie weten dat we hier niet met een meesterwerk te maken hebben. Boll is blijkbaar gevoelig voor recensies en internet bashing in het algemeen want hij nam de kritiek nogal persoonlijk op. Hij stuurde namelijk een nogal felle E-mail naar Wired waarin hij laat blijken dat hij niet blij is met de kritiek op zijn nieuwste film.

chris
your review shows me only that you dont understand anything about movies and that you are a untalented wanna bee filmmaker with no balls and no understanding what POSTAL is. you dont see courage because you are nothing. and no go to your mum and fuck her ...because she cooks for you now since 30 years ..so she deserves it.
people like you are the reason that independent movies have no chance anymore.
uwe boll
PS: POSTAL is R RATED . The MPAA understood the satire -- you not -- you dumb fuck

Wired nodigde op hun beurt de regisseur uit voor een telefonisch interview. Hierin vertelt Uwe dat hij het zat is dat er constant op hem wordt neergekeken en suggereert hij dat hij degene is die cinema van Hollywood-commercie kan redden. Het gehele telefonische interview kun je hier lezen. Entertainment is trouwens verzekert gezien Uwe zich tot de raarste beschuldigingen wendt om gelijk te krijgen.