All American Rejects treden op in Anarchy Online

Morthill
Afgelopen zondag traden in het stadje Rubi-Ka in de game Anarchy Online de All American Rejects op. Speciaal voor het concert was er een podium neergezet, evenals een ruimte voor de toegestroomde fans om het concert te kunnen bekijken en beluisteren.

Het eerste live-concert in een MMORPG werd gedaan door Funcom in de hoop de stroom gebruikers van de game te verbreden en de mogelijkheden van een MMO-game te tonen. Het bedrijf wil dan ook vaker dit soort evenementen gaan organiseren. Hoewel het concert ditmaal alleen te bezoeken was voor Amerikaanse gebruikers, dit in vanwege een sponsordeal met US Telecom, hoopt Funcom dit soort evenementen in de toekomst globaliseren.
Craig Morrison, Producer / Director van Anarchy Online, over het concert:

Virtual world entertainment is definitively expanding, and this historical opportunity to bring a concert to our players is something we have wanted to do for years. We know how much our players love music, whether it's the award winning soundtracks from the game, listening to the in-game radio station GridStream or bringing their own, and now they will get to experience yet another level of interaction thanks to Microsoft Corp.’s Missive’s unique technology.