[Gerucht]Op E3 grote XMB- en PSStore-aankondiging?

J (SocialDisorder)
Neem het met een korreltje zout ter grootte van een klein dorp, maar als we PS3-forum-user shinblade mogen geloven komt Sony op de E3 met een firmware-update die het mogelijk zal maken om ook in het Games- en Movie-menu folders te gebruiken. Nu staat alles in een lange rij wat niet handig werkt. Daarnaast zal er een nieuw menu gemaakt worden, getiteld 'Profile'. Hier zul je je gamerscore, trophies, plaatjes en logs bekijken. Deze info zal ook vanuit Home voor de bezoekers van je apartement beschikbaar zijn.

Trophies zullen ook op een andere manier in Home te bezichtigen zijn; je kan ze op je T-shirt dragen. Je kiest een T-shirt die je avatar aantrekt, vervolgens kies je de Trophy waar je mee wilt pimpen en deze zal als graphic op je T-shirt afgebeeld worden.

Tot slot zal de Store een flinke make-over krijgen. De navigatie zal meer console-georiënteerd zijn, met een efficiëntere lay-out. Dit primair omdat de Store niet in staat zal zijn de hoeveelheid en diversiteit aan content die Sony van plan is de komende tijd uit te brengen, te verwerken in zijn huidige vorm.