Team Ninja blijft PS3-games maken en eventueel Wii-games

Maarten (kepler)
Team Ninja heeft aangegeven games te blijven maken voor de PS3 en heeft ook gezegd dat er kans is op een Ninja Gaiden-game voor de Nintendo Wii.

Over de PS3 had Yosuke Hayashi, producer van Ninja Gaiden Sigma, alleen maar positieve woorden. Ze zullen games blijven maken voor de PS3 en ontwikkelaars die het ontwikkelen voor de PS3 te moeilijk vinden moeten dan maar snel stoppen met het ontwikkelen voor de PS3. "if they think it's difficult, they should get out of the ring."

Over een eventuele Ninja Gaiden-game op de Wii waren ze iets onduidelijker. Er zijn logischerwijs verschillende groepen mensen in het ontwikkel-team: de 360-fans, de PS3-fans en de Wii-fans. "We would make something for the Wii if we came up with something unique that would only work on the Wii"; aldus Hayashi. Dit betekent nog niet dat er een Wii-game aan zit te komen, maar er is dus zeker een kans.

Team Ninja is vooral bekend van de games Ninja Gaiden op de Xbox en Ninja Gaiden Sigma op de PS3. De Ninja Gaiden reeks is een hack 'n slash game met dus een Ninja in de hoofdrol. Regelmatig worden er nieuwe Ninja Gaiden-game uitgebracht, waaronder dus Ninja Gaiden Black op de Xbox en Ninja Gaiden Sigma op de PS3. Op dit moment zijn ze vooral bezig met Ninja Gaiden 2 voor de Xbox 360, maar dus ook met projecten op de PS3 en eventueel op de Nintendo Wii.

Met dank aan depax en Cyberia18 voor het submitten van dit nieuws