Microsoft raakt door zijn dozen heen

J (SocialDisorder)
De hoge failure-rate van X360-consoles is bron van ergenis voor vele bezitters van de console. Maar nu lijkt ook Microsoft geraakt te worden door de vele X360-consoles die verstuurd moeten worden.

Wat wil het geval? Craig Ravitch, een agent bij "New York's finest", heeft een Xbox 360 bij launch gekocht. Hij heeft inmiddels zijn Xbox 360 drie keer laten vervangen, maar bij de vierde keer gebeurde er iets vreemds. Hij meldde dat zijn console overleden was, en dat hij gebruik wilde maken van zijn garantie. Microsoft zegde toe dat de doos waarin de X360-console verpakt moet worden om mee te geven aan de koerier op dinsdag zou worden afgeleverd.
Toen hij maar geen bevestiging ontving dat de doos verstuurd was, zoals bij vorige keren wel het geval was, belde hij MS Support met de vraag of er iets mis gegaan was. Het antwoord was dat Microsoft bijna door z'n dozen heen was, en het versturen van de doos iets langer zou kunnen duren dan verwacht.
De totale tijd die hij zonder console heeft gezeten door het transport van al zijn kapotte consoles heeft hem inmiddels 3 maanden Xbox Live gekost.

"As a consumer, I'm extremely, extremely disappointed with the way these consoles are dying. I don't have small children, I'm married, I get my three hours of gaming in when I can."


Don't focus on the failure rate, focus on the service in repairing them