Opoona gameplay filmpje, screens en informatie

Niels (Boris-The-Blade)
De onlangs aangekondigde Koei game Opoona wordt een zogenaamde 'Lifestyle RPG', waarbij het de bedoeling is dat je jezelf telkens aanpast aan de nieuwe omgeving, mensen leert kennen en werk vindt. Door te werken en de converseren met mensen kun je de relatie met die karakters verbeteren, dit wordt aangegeven door het zogenaamde Tomodachi niveau. Stijgt dit dan komen er weer nieuwe banen en avonturen vrij. Naast werken en praten heb je ook de mogelijkheid om de shop-a-holic uit te hangen, aangezien er een groot aantal items te koop en te verzamelen zijn, van speelgoed tot kunst.

Vijanden versla je door middel van het 'Active Bonbon Battle' systeem. Door het gooien van 'Energy Bonbons' met je Nunchuk kun je tegenstanders uitschakelen. Dit moet voor zowel beginners als gevorderden goed werken. De nieuweling kan makkelijk zijn vijand raken door de natuurlijke handelingen en de meer ervaren speler kan meerdere aanvallen uitvoeren door de baan van het projectiel strategisch te veranderen.

Het spel doorloop je als Opoona en soms als broertje Copoona of Zus Poleena. Je zult verschillende omgevingen aandoen en meer dan 150 verschillende Dark Rogues tegenkomen, de slechterikken in deze game.

Hieronder een gameplay filmpje en een aantal screenshots om alvast je persoonlijke Tomodachi niveau met Opoona te verhogen.



Meer screens kun je bij de Game Info vinden