God Of War PSP aangekondigd, God Of War 3 met rumble?

J (SocialDisorder)
Tijdens de launch-event van God Of War 2 heeft Cory Barlog volgens verwachting God Of War voor de PSP officieel bekend gemaakt. De game zal geen port zijn van de PS2-game, maar een zelfstandige game. Het verhaal van de PSP-versie zal op zichzelf staan, en een ondersteuning aan de trilogie geven.

Trilogie? Jazeker, God Of War zal een trilogie worden waarvan het laatste deel op de PS3 uit zal komen. Niet zo heel schokkend gezien het succes waar de God Of War franchise mee te kampen heeft. Schokkender was de aankondiging dat de toekomst van God Of War met 1080p, met SIXAXIS-ondersteuning en rumble-support te maken heeft. Weet Cory iets wat wij nog niet weten?

Tijdens een interview zei Barlog dat hij graag co-op in God Of War 3 zou willen zien, maar dat het wel een toegevoegde waarde moet hebben. Hij wil geen co-op for the sake of co-op in de game hebben. Ook zit hij te brainstormen over online mogelijkheden.

Episodic content lijkt hij definitief van de baan geschoven te hebben. In zijn optiek is God Of War simpelweg te groot om in kleine deeltjes op te hakken en elke twee maanden een nieuw hoofdstuk uit te brengen.