Heavenly Sword screens en info

Maarten (Moart)
Zo hoor je het ene moment helemaal niets van een game, en word je op het ander overspoeld met informatie. Wisten we zowel gisteren als vandaag nieuwe beelden van Heavenly Sword te tonen, nu een aantal nieuwe screenshots met passende informatie. Een Noors dagblad had namelijk de eer met één van de producenten van het spel te spreken.

Tijdens een Q&A kwamen onder andere deze feiten boven water.

- In het spel heb je de beschikking tot een bazooka, na het afvuren ervan kun je met de tilt-besturing de gewenste richting insturen.

- Het spel heeft een level-structuur, het is echter mogelijk terug te keren naar eerdere levels als je deze eenmaal hebt vrijgespeeld. Hier kun je vervolgens later behaalde vaardigheden toepassen.

- Het is mogelijk bijna alles als een wapen te gebruiken, een hoofdrol is daarbij weggelegd aan 'the Heavenly Sword'. Tijdens het hanteren van dit enorme zwaard uit de titel kun je kiezen uit drie 'stances'; Speed, Power en Range. Elke stance heeft een bepaalde strategie, combineren kan ook. Sommige combo's vereisen zelfs een combinatie van stances tijdens het uitvoeren ervan.

Over de releasedatum wisten ze alleen te zeggen dat het spel sowieso vóór kerst 2007 uit zal komen.



Excuses voor de lage thumbnail kwaliteit.