Pirates of the Caribbean MMORPG aangekondigd

J (SocialDisorder)
Ene Walt Disney bedacht ooit dat het wellicht leuk zou zijn voor de jeugd om in een pretpark rond te lopen waar hun favoriete Disney-figuren tot leven kwamen en Disney World was geboren. In dit pretpark kon men ook de attractie Pirates of the Caribbean vinden.
Een paar decennia later werd in deze attractie het script voor een film geschreven, met in de hoofdrol een op Keith Richards gebaseerde Captain Jack Sparrow.

Het spel zal tegelijk met de film "Pirates of the Caribbean: At World's End" gelanceerd worden, het derde en laatste deel van de trilogie. Het is de bedoeling dat elke 2 à 3 maanden gratis nieuwe content beschikbaar gesteld wordt.

Spelers kunnen kiezen om het spel gratis te spelen, alleen zijn ze dan wel beperkt tot ongeveer een derde van de spelwereld. Voor $9.99 per maand kun je van het hele Pirates Online spel genieten.

Zowel Johnny Depp, Orlando Bloom als Keira Knightley hebben toestemming gegeven om hun beeltenis in de game te gebruiken, voor het voice-acting zullen sound-a-likes gebruikt worden.

In het spel zul je Captain Jack Sparrow, Elizabeth Swan en Will Turner bijstaan in hun avonturen over de zeven wereldzeeën. Jolly Roger zal de rol van ultimate bad guy op zich nemen. Overigens is het verhaal van Pirates Online volledig losstaand van de film.

De kans dat je de game bij je plaatselijke gameboer tegen zult komen is overigens niet aanwezig, aangezien de game volledig digitaal verspreid zal worden via www.PiratesOnline.com.


De game zal niet verscheept worden.