TMF en Xbox presenteren Xbox Live Party

Roy
Als vervolg op de in Nederland zo succesvolle "Night of Xbox Live" pakken op 9 februari aanstaande gamers overal in Europa hun controllers op om mee te doen aan de "Xbox Live Party". In tal van Europese landen nodigen gamers op deze avond al hun vrienden thuis uit, om samen tegen en met andere game parties in Europa te spelen via Xbox Live. De populaire online game- en entertainmentservice heeft wereldwijd zo'n 5 miljoen leden. TMF valt onverwachts binnen bij één van de parties in Nederland, om live vanuit de woonkamer verslag te doen van dit bijzondere evenement. "Xbox Live Party" vrijdag 9 februari tussen 18.00 en 19.00 uur op TMF.

Tijdens de "Xbox Live Party" zullen allerlei bekende sterren, waaronder singer-songwriter James Morrison, WK finalist Alessandro del Piero, DJ/producer Martin Solveig en Peugeots Le Mans coureur Marc Gené, ook online aanwezig zijn om te gamen op Xbox Live.


TMF VJ's Valerio Zeno en Nikkie Plessen verrassen een groep gamers met hun komst en brengen live verslag uit van de gameparty. Ze checken wie de die-hard gamers zijn, kijken waar het er het meest fanatiek aan toe gaat, zijn online en breiden hun eigen gameskills uit. Ook de Gamekings gaan 'Live' die avond en dagen gamers uit het tegen hun op te nemen.

Iedere deelnemer die een foto opstuurt van zijn of haar gameparty maakt kans op mooie Xbox prijzen. Meer informatie over hoe gamers kunnen deelnemen is te vinden op www.tmf.nl en www.xbox.com.