Thrustmaster doet dames een plezier

Roy
Alle gamende meiden opgelet! Thrustmaster komt speciaal voor jullie met een aantal tasjes waarin jullie je Nintendo DS Lite kunnen opbergen. Er komen twee uitvoeringen in roze en paars.

De roze uitvoering, de "T- Jean bag only for Girls" is zowel hip als handig en kent vele gebruiksmogelijkheden waarvoor iedere meid zonder meer zal vallen. De "T- Jean bag only for Girls" is gemaakt van stonewashed spijkerstof met leren verstevigingen en biedt vele opbergvakjes voor zaken als games, stiften en oordopjes. Het hoofdvak is natuurlijk bestemd voor het veilig opbergen van een DS Lite-gameconsole. Het klapstuk echter is het slimme ontwerp van de "T- Jean Bag Only for Girls". Een ontwerp dat het mogelijk maakt te gamen zonder de console uit de tas te hoeven halen. Als modieus extraatje is de draagriem voorzien van een extra opbergvakje voor een mobieltje of MP3-speler zodat het opgeborgen apparaat toch altijd binnen handbereik is.
De "T-Jean Bag Only for Girls for DS Lite" is leverbaar vanaf maart 2007 met een adviesprijs van ¤ 19,99 incl. BTW.

Het ontwerp en de constructie zijn in principe identiek, maar deze uitvoering wordt gekenmerkt door een intense kleur paars speciaal gemaakt voor deze collectie. Deze tas is trendy en kleurrijk, maar ook handig en functioneel, en daarmee de oplossing voor de gebruiker die haar DS Lite-gameconsole altijd en overal bij zich wil hebben en wil kunnen gebruiken. De DS Lite past veilig in deze miniatuur tas gemaakt van spijkerstof en is voorzien van een draagriem met extra opbergvakje voor zaken als een mobieltje of een MP3-speler. Deze compacte tas zorgt voor het eenvoudig en efficiënt opbergen en op orde houden van de vele DS Lite-accessoires die bij deze tas worden meegeleverd: oordopjes, een schitterende stift, een USB-oplaadkabel, stofdichte beschermkapjes en twee beschermfolies voor het consolescherm. De "T-Pack only for Girls" wordt ook geleverd met een extra oplaadhouder met achtergrondverlichting. Als extra trendy touch worden er 8 stickers meegeleverd die de meiden overal op kunnen plakken.
De paarse "T-Pack Only for Girls Purple for DS Lite" is leverbaar vanaf maart 2007 met een adviesprijs van ¤ 29,99 incl. BTW.