Mortal Kombat VIII wordt grimmiger

J (SocialDisorder)
Iedereen die Mortal Kombat Armageddon heeft gespeeld weet dat dat deel de laatste uit de Liu Kang/Shao Kahn-verhaallijn is. Ed Boon is echter verre van klaar met de serie en komt met een compleet nieuw verhaal in het Mortal Kombat-universum.

Alle karakters uit de vorige delen worden overboord gezet, de drie vechtstijlen zijn gekicked, controls worden van nul opnieuw opgebouwd en de vrolijke kleurtjes zijn ook out the door. Om dit te bewerkstelligen zullen de vechtjassen met de Unreal Engine 3.0 op je scherm getoond worden.

To me, when I saw Gears of War, I was like, “Holy s___! That’s the look that we’ve been talking about.” Visually, that’s what we want to do.


Ook Sub-Zero komt werkeloos thuis te zitten

Volgens Boon is het tijd om Mortal Kombat weer eens van nul af aan op te bouwen aangezien het inmiddels de achtste editie van de fighter is. Met de next-gen consoles zijn een hoop nieuwe dingen mogelijk, en daarom is het belangrijk om te kijken wat voor opties dat biedt voor een fight-game als Mortal Kombat.

Mortal Kombat VIII zal een compleet nieuwe en unieke feature krijgen, waar Boon helaas niet veel meer over kon zeggen dan "there's going to be an announcement". Hij verwacht de game eind 2008 in de winkels.