Meer info over Blacksite: Area 51

koei
Een teaser eind 2006 lichtte al een tipje van de sluier op over Midways nieuwe game. Nu is er iets meer informatie bekend geworden over deze game; het is Blacksite: Area 51. De game zal een sequel zijn van Area 51 die op de PlayStation 2, Xbox en de pc verscheen. Ditmaal zal de alien-shooter verschijnen op de nieuwe generatie, om precies te zijn de PlayStation 3, Xbox 360 en de pc.

Er is nog weinig bekend over het verhaal. Je hebt in Blacksite: Area 51 de volledige controle over je squad, wat niet mogelijk was in het eerste deel. Niet enkel de besturing is hier van belang, maar ook zul je moeten zorgen dat er een goed moraal heerst onder je manschappen. Slecht leiderschap resulteert in manschappen die niet meer willen vechten. Nieuw is ook dat je in dit deel kunt rondrijden. Je krijgt de beschikking over ATV's, HMMWV's en ook gewone personenwagens. Waarschijnlijk zullen hier nog extra voertuigen aan toegevoegd worden. In de game zul je ook verschillende routes kunnen nemen om je vijand uit te schakelen. Te lang blijven is echter ook niet echt goed voor je gezondheid, want de omgeving is grotendeels verwoestbaar.

Het spel zal online speelbaar zijn met bekende speelmodi als Deathmatch, Team Deathmatch en Capture-the-Flag. Hier zullen nog meer modi aan toegevoegd worden zodra er meer informatie over de game bekend gemaakt wordt.

De game zal volgens planning aan het eind van deze zomer in de winkels te vinden zijn.

Je kunt een video hier bekijken: high-res - low-res