Gamen met DJ's en Boarders op Xbox's Big Day Out

Jasper (Fliepke)
Microsoft is er niet vies om mooie events te sponsoren ter promotie van de Xbox (360). Zo deed men vorig jaar nog een succesvolle poging om het grootste waterballonnen gevecht te organiseren en nu is het (wederom) tijd om een grote freestyle ski en snowboard competitie te ondersteunen onder de naam Xbox Big Day Out.

De beste snowboards en free-style skiërs (onder andere Mathieu Crepel, Markku Koski, en Hampus Mosesson) nemen het tegen elkaar op op de witte afdalingen in Val d�Isère. Uiteraard moet hier ook een muzikaal sausje overheen en DJ's als David Guetta, Scratch Perverts en Fabio & Grooverider zullen daar hun trucje doen om zowel het publiek als de rijders flink op te zwepen.



De grote dag uit in 2006

Tijdens deze competitie zit jij waarschijnlijk gewoon thuis bij de warme open haard en misschien wel met een Xbox 360 controller in je hand. Samen met Xbox Live is het dan net alsof je daar bent, want je kunt van 26 februari tot en met 1 maart opnemen tegen deze snelle sneeuwmannen en hippe DJ's in een aantal verschillende games. Wil je meer weten over dit event, surf dan naar Xboxbigdayout.com.