GTA: Vice City Stories screenshots en info

Ingrid (Laniboekje)
De releasedatum van Grand Theft Auto: Vice City Stories op de PSP nadert en dit gegeven levert vaak nieuwe screenshots en informatie over het spel op. Ook dit keer hebben wij een handjevol nieuwe screens van het GTA-deel op de PSP evenals informatie over de multiplayer-modes die aanwezig zullen zijn in het spel.

Multiplayer-modes:

- Grand Theft Auto: deze mode bestaat uit het zo snel mogelijk vinden van speciale auto's en deze zonder al teveel beschadigingen naar de plek van bestemming brengen.
- Vice City Survivor: deze mode bestaat uit een deathmatch.
- Protection Racket: deze mode bestaat uit het verdedigen van een toegewezen plek. De tegenstander moet met behulp van auto's jouw toegewezen plek vernietigen.
- Street Rage: deze mode bestaat uit straatraces.
- Hit List: deze mode bestaat uit het neerhalen van een speler die voor als rondloopt in het spel.
- V.I.P. R.I.P.: deze mode bestaat uit twee teams. Een team bestaat uit de VIP's die enkele koffers in het spel moeten vinden en naar een nieuwe bestemming dienen te brengen. Het andere team behoort de VIPs uit te schakelen.
- Taken for A Ride: deze mode bestaat uit het zoveel mogelijk stelen van auto's en deze naar jouw plek rijden.
- Might of the Hunter: deze mode bestaat uit het overnemen van een helikopter en hier zo lang mogelijk in te blijven zitten.
- Tanks for the Memories: deze mode bestaat uit het overnemen van een tank en hier zo lang mogelijk in te blijven zitten.
- Empire Takedown: deze mode bestaat uit twee teams en twee velden. Je moet jouw eigen veld verdedigen door middel van het intact laten van een bom en tevens moet je de tegenstanders vernietigen door de bom op hun veld te laten exploderen.







Het spel wordt op 3 november 2006 in de Europese winkelschappen verwacht.