PS2 ontoegankelijk gemaakt

J (SocialDisorder)
Stel, je bent ouder van twee bloedjes van kinderen. Die kinderen hebben een PlayStation 2 van Sinterklaas gekregen. Heel leuk natuurlijk en je kids genieten elke minuut van de Spyro's en andere kindvriendelijke games die Sony's console te bieden heeft.
Maar je weet ook dat er een dag komt dat je kinderen met GTA, Mortal Kombat of Timesplitters thuis komen. Nu zou je natuurlijk de PS2 op kunnen bergen op een plek waar je kinderen niet bij kunnen, maar dat werkt toch niet lekker.
Joytech heeft speciaal voor de ouder van nu (en iedereen die niet wil dat er op z'n Slimline PS2 gespeeld wordt zonder toestemming) de Game Guardian gefabriceerd.

De Game Guardian zet je PS2 achter een code-slot. Alleen als je de juiste code intoetst kun je spelen. Het is zelfs mogelijk om een bepaalde tijd in te stellen waarna de PS2 weer onspeelbaar moet worden. Op het display staat hoe lang je nog hebt, zodat het geen verrassing is als hij afgesloten wordt.
Verder zit er nog een ouderwets sleutelslot op om te voorkomen dat de PS2 uit de Game Guardian genomen wordt zonder toestemming.