Nieuwe games en updates voor Xbox Live Arcade

Maarten (kepler)
Microsoft heeft een aantal nieuwe Xbox Live Arcade games aangekondigd. Het gaat om de volgende games: de side-scroller Contra, de space-shooter Gyruss, de klassieker Dig Dug, Track & Field, New Rally X, de side-scroller Rush’n Attack, Ms. Pac-Man en alleen in Japan de game Yie Ar Kung Fu (2007).

Een aantal huidige games op Xbox Live Arcade zullen binnenkort ook een update krijgen om te zorgen dat je ook de Xbox Camera kunt gebruiken. Bankshot Billiards 2, Hardwood Hearts, Hardwood Spades en Hardwood Backgammon zijn de games waarin je ook je tegenstander zal kunnen zien binnenkort. Bij gebruik van de camera in deze games zal je gaming picture datgene worden waar de camera op dat moment op gericht staat. De camera zal in oktober beschikbaar worden in Europa in twee versies; de losse camera en een versie met Xbox Live Gold en extra game en Microsoft Points.

Er zit ook een wereld-kampioenschap Pac-Man spelen aan te komen. De top 10 spelers op het wereldwijde leaderbord van de Xbox Live Arcade game Pac-Man zullen naar New York gestuurd worden om daar in een toernooi mee te doen.