Stage lopen in de gamesindustrie?

Jasper (Fliepke)
Lighthouse Interactive is een vrij nieuwe publisher op de Nederlandse markt. Ze zijn pas in juli 2005 begonnen, maar hebben nu toch al een aantal leuke titels uitgegeven zoals Keepsake, Ship Simulator 2006 en Sword of the Stars. Ze groeien dus al goed en zijn daarom op zoek naar twee stagiairs:

PR / Marketing Stagiair(e)

Locatie: Haarlem
Aanvang: September/oktober
niveau: HBO/WO
Studierichting: Economie / Marketing / Communicatie
Stagevergoeding: notk
Type stage: Werkervaringstage
Duur stage: 5-6 maanden

Naast traditionele PR ook nieuwere communicatie methodes met gebruikmaking van het internet. De stage kandidaat moet goed Engels spreken en liefst verstand van (PC) games hebben. Creatief denken om tot nieuwerwetse oplossingen te komen voor communitybuilding is belangrijk.

Stagiair(e) Grafische Vormgeving

Locatie: Haarlem
Aanvang: September/oktober
Min. niveau: MBO/MTS/KMBO
Studierichting: Grafisch Lyceum, ROC
Stagevergoeding: notk
Type stage: Werkervaringstage
Duur stage: 5-6 maanden

De stagiair beheerst alle meest recente versies van programma's die we mogen verwachten zoals InDesign, Illustrator, Photoshop, Macromedia Flash

Er wordt ook van je verwacht dat je onder werktijd(!) gaat gamen. Dat klinkt natuurlijk niet verkeerd als je de stagehorror van verveling soms hoort op het FOK!forum.

Als je interesse hebt stuur dan je CV en motivatie naar dit adres: info@lighthouse-interactive.com of neem contact op met Lighthouse Interactive via: 023-5409449