Speel doktertje in Hospital Tycoon

David (Delraich)
Deep Red Games en Codemasters hebben de diagnose gesteld: men wil nog een tycoon game. De volgende speelt zich af in het ziekenhuis. Hospital Tycoon moet in de lente van volgend jaar jouw computer om toveren tot een volledig virtueel ziekenhuis.

De game wordt dus gemaakt door Deep Red Games, bekend van het niet onsuccesvolle Monopoly Tycoon en Tycoon City: New York. In Hospital Tycoon neem je de leiding over een ziekenhuis. Je taken bestaan uit het tevreden houden van het personeel, je faciliteiten up to date houden en uiteraard het genezen van patiënten. Deze komen in drommen je ziekenhuis binnen met kwalen als Monkey Nuts en Stress Zombosis.

Steve Bearly, Project Leader bij Deep Red: "Hospital Tycoon wordt een leuke game, die de kern van de vorige Tycoon-games uitbreidt met rijkere en diepere karakter-simulatie. We hebben de hulp van humor en soap-opera toegevoegd aan de game. Hospital Tycoon wordt toegankelijk, grappig, visueel aantrekkelijk en zal diepte bieden voor hen die dat willen."