Prijs Xbox Live Vision bekend

Maarten (kepler)
Over een maandje moet de Xbox Live Vision in de winkels liggen, maar welke bundels er nu precies gaan uitkomen is nog niet bekend. Echter hebben een aantal winkels in de US de camera al op de planken liggen.

Voor 40 dollar is het mogelijk om de Xbox Live Vision bundel te kopen; met daarin de camera, een headset en een maand gratis Xbox Live Gold en de game UNO. De gratis game (Totemball) die erbij zou zitten is dus niet aanwezig, maar deze schijnt vanaf 19 september gratis te downloaden zijn via de Marketplace.



Een duurdere set zou ook in de winkels komen te liggen. Deze set zou 70 dollar gaan kosten en een jaar Xbox Live Gold bevatten, headset, de games UNO, Totemball en nog een derde arcade-game en 200 MS Points. Deze set is echter nog niet gespot in de winkels, maar grote kans dat deze prijs ook klopt.

Met de camera is het mogelijk om je eigen gamerpictures te maken (alleen zichtbaar voor je Friends), om te videochatten en er zullen games gebruik maken van de camera. In games zoals UNO en Poker kun je de gezichten zien van je tegenstanders, en in Rainbow Six: Las Vegas zal je met handbewegingen bevelen kunnen doorgeven.