Official Xbox 360 magazine roddelt er op los

Morthill
Het Amerikaanse tijdschrift "Official Xbox 360 Magazine" heeft in haar geruchtenrubriek een aantal interessante geruchten behandeld. Zo zou EA Canada bezig moeten zijn met een totaal nieuwe game voor de Xbox 360.
Verder komt Microsoft misschien met een nieuwe Xbox 360 bundel die het volgende zal bevatten: Een Xbox 360 met ingebouwde HD-DVD speler, HDMI uitgang, een 250 GB harde schijf en PVR functionaliteiten (met xbox Live/DirecTV). De bundel zou voor het schappele prijsje van $600 in de winkel komen te liggen.

Over de Xbox handheld, de Xboy zoals ie in de community wel bekend staat, zou games als Zuma gaan krijgen, maar geen Halo. Dit is natuurlijk als de handheld daadwerkelijk komt. Als laatste zou Ubisoft Montreal al bezig zijn met de ontwikkeling van Splinter Cell 5.

Alles is dus puur speculatie, maar sommige opties zijn niet helemaal onlogisch. De nieuwe bundel zou prima concurrentie kunnen worden voor de PlayStation 3. De vraag is of het echt handig is, omdat de gamers die op de release een 360 hebben gehaald dan toch een beetje gepasseerd worden, het wordt verder voor ontwikkelaars ook aantrekkelijker om HD-DVD games te gaan ontwikkelen, hierdoor worden mensen die al een 360 hebben verplicht om zo'n $200 neer te leggen voor de HD-DVD speler.