Griezel-adventure 'Restless' aangekondigd

Astrid (lizardtattoo)
Kunnen mensen echt veranderen? Of zijn ze voor altijd gevangen in hun eigen persoonlijkheid? Dat is de kwestie waar het om draait in de adventure 'Restless' die vandaag is aangekondigd door de Britse developer Viperante.

Kate Jones was een succesvolle procureur, maar door een vreselijke zonde die ze begaan heeft, heeft ze alles verloren. Ze leeft teruggetrokken en de fles is haar enige vriend. Overdag wordt ze verteerd door schuldgevoelens over wat ze gedaan heeft en 's nachts wordt ze geplaagd door nachtmerries over een onbekende jonge vrouw die veel pijn lijdt. Na een avond flink doordrinken vindt ze bij het ontwaken een envelop op haar bed. In de envelop bevinden zich een krantenknipsel over de vrouw uit haar dromen en een briefje met de woorden "Om jezelf te redden, red haar!" Kate beseft dat dit de enige uitweg uit haar hopeloze leven kan zijn, en dat ze al haar moed bij elkaar moet schrapen.

De omgevingen en personages van Restless zijn met de hand getekend. Restless speelt zich af in New York en omgeving, maar belooft je mee te nemen op een tocht door de menselijke ziel.

Er is nog geen publisher gevonden. Het spel moet in het vierde kwartaal van 2007 klaar zijn. Viperante heeft een website voor het spel online gezet; deze vind je hier.