Xbox 360 HDD nodig voor Nighty-Nine Nights?

Chris (afterparty05)
Hoe slim het is van Microsoft om twee uitgaves van de Xbox 360 te maken zal de komende dagen zeker besproken worden, aangezien er op de Canadese Xbox-site een vereiste opdook voor een spel waar velen reikhalzend naar uitkijken: Nighty-Nine Nights. Dit spel vereist namelijk een harde schijf, zo staat op de site te lezen, terwijl de Core editie van de Xbox 360 hier niet over beschikt.

Nu zou het natuurlijk kunnen dat een overijverige werknemer een blokje te veel heeft aangevinkt, maar het kan zijn dat men daadwerkelijk een harddisk vereist voor NNN. Deze laatste mogelijkheid wordt ondersteund door het feit dat in Japan, de doelgroep van NNN, de Core editie niet te koop is, en een Xbox 360 met HDD aldaar de standaard is geworden.

De vraag blijft waarom men verwacht een harde schijf nodig te hebben voor NNN, aangezien zelfs data-vreter Oblivion gespeeld kan worden zonder HDD.

Overigens is op de Amerikaanse Xbox-site ondertussen de "Hard Disk Drive required" vervangen door "Storage Device required". Deze vage omschrijving biedt echter nog geen uitsluitsel.